Мода и шик в огледалото

Сподели

Очилата с огледални стъкла и този сезон имат свое становище. Те могат да се намерят на достъпни цени. И решението е ясно в този сезон и вие ще сте със слънчеви очила с огледални стъкла, остава само да научите как да ги носите:

  1. Ако не сте много на ясно кога и как да комбинирате тоалет, аксесоари и цветове, то сега с огледалните стъкла и вие ще сте улеснени. Не заради друго, а защото те не са претенциозни.
  2. Ако искате да правите впечатление комбинирате с къса бяла пола: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/yaz-gato-by-einstein-дамска-пола-бяло и очила от един цвят с дрехи в друг цвят. Така например синьото отива с оранжево; жълтото с лилаво, а червеното със синьо. Важно е да спазвате контраст. Не прекалявайте с останалите аксесоари, за да не изглеждате прекалено кичозно или помпозно.
  3. Каквито и да са стъклата на очилата ви, обърнете внимание на бежовите и бели дрехи. Те идеално си партнират във всяка ситуация, не са претенциозни към цвета на аксесоара и лесно ще издокарат тена ви.
  4. Свобода имате и ако изберете дрехи в животински палитри, цветя или други шарки. Огледалният шик е идеален дори в тези ситуации.
  5. Огледалните слънчеви очила много подхождат на денима това лято, така, че не забравяйте и него да вмъкнете към гардероба си.
  6. Ако си падате по злато, платина или сребро няма да сгрешите ако изберете огледални слънчеви очила с рамки в стила и цвета на бижутата си. Подобни съчетания много добре изпъкват на черни или бели дрехи.
  7. Запомнете, че слънчеви очила с огледални рамки са много атрактивни и впечатляващи, така, че не претрупвайте останалите аксесоари и накити. Едри обеци, колиета са напълно излишни, ако имате огледални очила. За сметка на тях вземете, подходящи модни аксесоари чанта и друг модел шапка, те са актуални за сезона, а тези с периферията няма начин да не подчертаят женствеността ви.